Boek, wat moet ik nog allemaal doen?

Goed, ik ga mijn boek dus niet in de US uitgeven maar in Nederland. Nu zit ik in de actiestand. Wat moet ik in hemelsnaam allemaal doen? Op de onderstaande foto zie je een flap die ik voor mezelf heb gemaakt met alle onderdelen die erbij horen:

Uiteindelijk gaat het allemaal om mijn missie: Ik wil mensen helpen om ruimte te maken in belemmeringen bij zichzelf en bij anderen. Dat doe ik door het schrijven van een boek (NL en Eng), artikelen over dit onderwerp, workshops en gratis e-learning. Dit zie je in de linker kolom staan. Eigenlijk is dit allemaal marketing van de onderdelen die centraal op de flap staan: trainingen over beïnvloeden en het verruimen van je eigen patronen. Om gericht inzicht te krijgen in wat je voorkeursstijl is van beïnvloeden, komt er een scan voor je Beïnvloedingsprofiel. Dat komt er in een gedetailleerde versie en een snelle versie. Je ziet die scans in de rode vakjes op de flap staan.

Duizelen

Het duizelt me soms. Wat voor een enorm bouwwerk ben ik aan het maken? Zeker als ik me bedenk dat ik het in de lente van 2024 wil lanceren krijg ik het Spaans benauwd. Dat is al over 6 maanden!

Categorie:0 HPP

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Op de hoogte blijven?

Geef hieronder je mailadres op om een bericht te krijgen als er een nieuw fragment van mijn boek uitkomt. Ik stuur je dan ook extra tips en filmfragmenten!